Litteratur

Bøger

RCA’s Store Bog
Dette er RCA’s hovedtekst, som er Fellowship Appproved og kan sammenlignes med fx AA’s Blå Bog eller ACA’s Røde Bog. Heri findes blandt andet kapitler med trinene, værktøjer, afholdelse af møder, bekræftelser og parhistorier og meget mere.
Det anbefales ikke, at I arbejder med trinene alene uden sponsorpar. Alternativt kan I arbejde med trin i en Workshop.

RCA’s Store Bog er pt. ved at blive oversat til dansk! Så længe oversættelsesarbejdet foregår, kan I ganske gratis downloade den seneste midlertidige version af den danske oversættelse, som dog ikke er vanvittig god. Den seneste version er fra 2. marts 2014. Det er en ret stor fil, så den kan godt tage lidt tid at downloade

Link til den midlertidige danske oversættelse

Derudover er bogen oversat til svensk, og foruden oversættelse til dansk, pågår der også oversættelser af bogen til henholdsvis spansk, tysk og norsk.

Creating Healthy Agreements: A Resource and Guide for Couples
Denne bog er RCA WSO Board Approved og tager udgangspunkt i teksten i RCA’s Store Bog. Det er en vejledning til at udarbejde paraftaler og -kontrakter og bogen indeholder en lang række eksempler på forskellige aftaler og kontrakter om fx kommunikation, økonomi, intimitet og nærhed, børneopdragelse og fordeling af huslige pligter.

Relationship Renewal – Step Up to Intimacy
Ny 12-Trins Arbejdsbog. Denne bog er skrevet af RCA parret Diane og Gleen A., som også har skrevet Step Up to Love, der er en mindre udgave af Relationship Renewal. Bogen er blevet RCA WSO Board Approved. I denne arbejdsbog er en lang række specifikke spørgsmål til brug for trinarbejdet, hvilket gør den lettere at arbejde med, end det er tilfældet med Step Up to Love. Det anbefales ikke, at I arbejder med trinene alene uden sponsorpar.

Step Up to Love – A Twelve-Step Guide for Couple Recovery
Dette er en Trinbog. Bogen er skrevet af RCA parret Diane og Glenn A., som har givet RCA rettigheder til bogen. Bogen er RCA WSO Board Approved. Det anbefales ikke, at I arbejder med trinene alene uden sponsorpar.

Mønter

I RCA gives mønter for tid i programmet. Der er årsmønter samt 1, 3, 6 og 9 måneder. Endelig er der velkomstmønter.

Køb af litteratur

Den engelsk litteratur kan I købe via RCA WSO’s hjemmeside., og der sendes litteratur og mønter til alle, både til grupper og til individer. Der kan også være litteratur til salg på et af møderne. Se mere under Møder.

Desuden kan den den engelsk version RCA’s Store Bog, samt Relationship Renewal og Step Up to Love købes på den amerikanske version af Amazon.

OBS – En note om forsigtighed….

Hvis I er nye i RCA og endnu ikke har arbejdet med Trinnene sammen, så anbefales det at starte med Trinnene i RCA’s Store Bog. Når I har været igennem dem, kan I efterfølgende vælge at lave Trin efter enten Step Up to Love eller Relationship Renewal – Step Up to Intimacy. Men at starte med de to sidstnævnte trinbøger, kan være en følelsesmæssig voldsom udfordring, hvorfor det er bedst for jer og jeres parforhold at starte lidt blidere med Trinnene i RCA’s Store Bog.

Foldere til download

Hvem er vi – folderen – Er på vej

Velkommen til RCA, Nykommerpar – folderen

Bekræftelser for par – folderen