Møder

Almindelige RCA møder:

RCA København’s Onsdagsmøde – OBS, mødet den 25. november 2020 er aflyst

Som følge af covid-19, er der visse restriktioner for Valby Værested, som vi skal overholde for at kunne bruge stedet. Der må være max 9 personer på værestedet. Køkkenet må ikke benyttes. Der skal bruges mundbind eller visir, dog ikke, når man sidder ned. Alt, hvad vi har brugt af borde, stole og andet skal vaskes af efter brug med rengøringsmidlet fra sprayflasken, der findes i køkkenet. Dørhåndtag, toilet og vandhane sprittes af.

Onsdag 17:45 – 19:15
Valby Værested, Valby Langgade 122, 2500 Valby
Kontakt: Annette & Widar, info@rcadanmark.dk

Mødet er lukket, med mindre andet er angivet. At et møde er lukket betyder, at mødet kun er for par, der ønsker at forblive i et forpligtet parforhold. Mødet er dog åbent for alle, par som singler, når der er speakerpar, hvilket er den 4. onsdag i måneder, hvor der er 5 onsdage på en måned.

Formatet for møderne:
1. onsdag: Trinmøde (følger måneden, 1. trin i januar etc.).
2. onsdag: Enten kontrakter fra Creating Healthy Agreements eller en daglig reflektion for par i helbredelse fra RCAs Store Bog, kap VI. – Online deltagelse er mulig via Zoom.us – Se mere her.
3. onsdag: Enten Udvidet Sikkerhedsvejledning eller Mødeemne fra RCA’s Store Bog, kap. III.
4. onsdag: Tradition (følger måneden, 1. tradition i januar etc.). Dog er der speakerpar i de måneder, hvor der er fem onsdage, hvorfor der først er traditionsmøde på den sidste onsdag i måneden. Efter traditionsmødet er der forretningsmøde.

Senest opdatereret den 24. november 2020

RCA Ringsted’s torsdagsmøde – i lige uger  

Torsdag 19.00 – 20.30 Prinsensvej 10, 1. sal, 4100 Ringsted
Kontakt: Joan ihm Peter, tlf. 28 18 69 60

Senest opdateret den 24. juni 2020.

Trin Workshop

RCA Københavns Trin Workshop

Der er restriktioner for brugen af lokalet. Vi kan være op til 24 personer, så det er efter først til mølle princippet. Vi skal bruge mundbind, når vi ikke sidder ned. Vi må ikke bruge køkkenet. Vi skal spritte hænderne af, når vi går ind. Der er spritdispensere til formålet. Desuden skal vi, inden vi forlader lokalet, spritte de overfalder af, som vi har rørt ved, fx (borde, store, dørhåndtag mv.). 

Den første tirsdag hver måned fra kl. 19.00 -21.00

Workshoppen afholdes i menighedslokalet i Davids Kirke, Koldinggade 11, 2100 København Ø (døren til venstre for indgangen til selve kirken).
Hvis du ønsker at deltage i workshoppen, så kontakt vejlederparret for nærmere oplysninger:
Annette & Widar, info@rcadanmark.dk

Workshoppen er kun for par. Det betyder, at man kun deltager ved workshopsmøderne, når man kan møde op sammen.

Det er en “rullende” workshop. Det vil sige, at nye par er velkomne, når som helst de er klar til at lave RCA trin.

Workshoppen startes med en fælles intro-del med velkomst og oplæsning. Herefter går parrene ud i mindre grupper, optimalt set sammen med 1-2 andre par på samme trin og efter samme materiale, som dem selv, og deler deres respektive svar i den lille gruppe. Der afsluttes med reflekionsrunde i plenum.

Det anbefales, at I deltager i almindelige RCA møder ud over trin workshoppen, for at få det fulde udbytte af RCA programmet.

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i et af de danske møder, er  der fx online/zoom møder på engelsk. Se mere under afsnittet Andre RCA møder neden for.

Læs mere om de forskellige trinbøger, som findes i RCA, under Litteratur.

Senest opdateret den 3. november 2020

Andre RCA møder:

Som følge af covid-19  er der flere online RCA møder. Så tjek det ud på RCA WSO’s hjemmeside.

Find andre RCA møder, herunder også online/zoom møder  på RCA WSO’s hjemmeside